Garau Mejeri
Sedan 1880 har mejeriet Garau, det äldsta i drift på Sardinien, producerat sardiska ostar med engagemang och passion och alltid sökt överlägsen smak och kvalitet.
Ett verkligt uppdrag för mjölk-bearbetningens konst, som har gjort det möjligt för de fyra generationerna, Antonio Garau grundaren, hans son Beniamino Garau den andra generationen, barnbarnet Antonio Garau den tredje generationen och Beniamino och Marina Garau den 4: e. ° och nuvarande generation, för att möta två världskrig och olika ekonomiska och finansiella kriser med uthållighet och beslutsamhet. Först och främst, för att inte glömma och stolt fortsätta företagsfilosofin: passion, entusiasm, nya utmaningar och möjligheter, alltid med tanke på att uppnå högsta möjliga kvalitet.
Sedan dess ursprung använder Garau mejeri endast mjölk från sardiska gårdar, där kosten baseras på spontana örter och buskar som är typiska för den lokala vegetationen. Således föddes produktionen av ostar som är naturligt rika på omega-3-fettsyror.