Monte Arci
Salumificio Monte Arci är ett italienskt företag baserat på Sardinien som specialiserar sig på produktion av kvalitetshärdat kött.
Företaget grundades 1990 av andra generationen av en familj av passionerade slaktare och har alltid stått ut för hantverksbearbetning av fläsk av sakkunskapsmästare med stor respekt för traditionella lokala recept.
Idag fortsätter den nya generationen denna tradition och berikar den tack vare användningen av ny teknik och banbrytande maskiner. Monte Arci-produkter har funnits på marknaden i över 25 år
Produkterna från Salumificio Monte Arci kännetecknas av vård av produktion, val av råvaror och naturligheten i bearbetningen. Resultatet är en hälsosam, äkta produkt med en äkta smak.
Hantverksproduktion
• Manuell bearbetning
• Produktion enligt traditionella recept
• Manuell förband med en blandning av kryddor (garvning), vars
förberedelser är hemliga
Utvalda råvaror
• Endast 100% italiensk fläskbearbetning
Hantverksproduktion
• Manuell bearbetning
• Produktion enligt traditionella recept
• Manuell förband med en blandning av kryddor (garvning), vars
förberedelser är hemliga
Utvalda råvaror
• Endast 100% italiensk fläskbearbetning
• Endast färskt och inte fryst kött
• Havssalt från Sardinien
• 38 utvalda och certifierade aromer och kryddor
Naturprodukter
• Respekt för produktens naturliga åldring
• Havssalt från Sardinien
• 38 utvalda och certifierade aromer och kryddor
Naturprodukter
• Respekt för produktens naturliga åldring
• Lågt intag av konserveringsmedel
• Ingen användning av mjöl eller andra kemiska bärare
• Inga mjölkderivat
• Ingen gluten
• Ingen användning av mjöl eller andra kemiska bärare
• Inga mjölkderivat
• Ingen gluten